Kanaal 11
Home   |    Kanaal11    |     Productie     |     Broadcast     |     Contact

Creatieve en Professionele Videoproducties voor Internet en DVD
Bedrijven Horeca
Uw bedrijfsfilm of opname van uw congres professioneel gemaakt in uw huisstijl op DVD en op uw website. Uw horecaonderneming aantrekkelijk gepresenteerd inclusief sfeerimpressie.
Voor uw website en op DVD.
Artiesten en Recordlabels AV Faciliteiten
Concertregistraties en video- clips voor onafhankelijke muzikanten, recordlabels en artiestenmanagement. Maak gebruik van onze professionele cameracrew en excellente audio- en videoproductiefaciliteiten.
On-demand Streaming Live Internet Streaming
Het gemak van streaming op aanvraag waarmee audio- en videocontent wordt getoond wanneer de kijker dat wenst. Gebruik de kracht van internet als vervanging van traditionele en dure televisie-uitzendingen.
Geïnteresseerd? Bel ons of vraag hier uw online offerte aan!
    
 

AV Specialisten

Alle mediatypes die wij voor u kunnen verzorgen.....Wij verzorgen standaard DVD Video, Flash, Windows Media, Podcasting, VODCasting, 3GPP Mobile, QuickTime en Live Streaming...
De kreten die je vandaag de dag hoort zoals bijvoorbeeld IEEE- 1394, HI8, DV, HDV, MPEG1-4, non-lineair en realtime editten zijn voor ons natuurlijk niet nieuw als we het hebben over beeldbewerking met de PC. Wij hebben de beschikking over realtime editting systemen waarmee we het aangeleverde beeldmatriaal naadloos kunnen bewerken. Dit betekent in de pratijk dat we in elk gewenst bestandsformaat kunnen wegschrijven en dat we te allen tijde aanpassingen kunnen doen om zodoende het gewenste resultaat te kunnen bieden.

Zoekt u een specialist?
Ieder bedrijf heeft zijn eigen specialisme als het gaat om film en video, maar met de juiste synergie komen we tegenwoordig veel verder met ons doel. Of u nu kiest voor alleen het opnemen van beeldmateriaal of dat u alleen kiest voor een montage wij kunnen het allemaal en hebben de kennis en de mensen om u te assisteren met het bereiken van het beste resultaat.

Kanaal 11 is uw partner
U bent bijvoorbeeld een editor, maar beschikt niet over een cameraman? Ook dan kunt u bij Kanaal 11 terecht. Maar natuurlijk ook andersom: U bent cameraman, maar zoekt een editor. Geen probleem, het kan allemaal!

Uw video op het web
Heeft u al een complete video, maar u zoekt naar een mogelijkheid deze op het web te publiceren? Ook dan is Kanaal 11 uw partner. Wij kunnen uw video voor u streamen op uw eigen website. Uw video wordt voorzien van uw eigen logo en de look en feel van uw eigen site, maar wordt op iedere gewenste snelheid afgespeeld vanuit de servers van Kanaal 11. Uw bezoekers kijken als het ware naar een video op uw site, zonder dat dit ten koste gaat van uw bandbreedte.

Wilt u een vrijblijvende offerte? Klik dan hier om deze aan te vragen. klik hier om een offerte aan te vragen


Wilt u meer informatie?
Neem dan contact met ons op! Onze contactgegevens staan hier.

contact   |   copyright   |   klanten   |   reclamebureau's   |   onderwijs instellingen   |   bedrijven   |   horeca   |   artiesten & recordlabels XML RSS FEEDXML FEED