Kanaal 11
Home   |    Kanaal11    |     Productie     |     Broadcast     |     Contact

Creatieve en Professionele Videoproducties voor Internet en DVD
Bedrijven Horeca
Uw bedrijfsfilm of opname van uw congres professioneel gemaakt in uw huisstijl op DVD en op uw website. Uw horecaonderneming aantrekkelijk gepresenteerd inclusief sfeerimpressie.
Voor uw website en op DVD.
Artiesten en Recordlabels AV Faciliteiten
Concertregistraties en video- clips voor onafhankelijke muzikanten, recordlabels en artiestenmanagement. Maak gebruik van onze professionele cameracrew en excellente audio- en videoproductiefaciliteiten.
On-demand Streaming Live Internet Streaming
Het gemak van streaming op aanvraag waarmee audio- en videocontent wordt getoond wanneer de kijker dat wenst. Gebruik de kracht van internet als vervanging van traditionele en dure televisie-uitzendingen.
Geïnteresseerd? Bel ons of vraag hier uw online offerte aan!
    
 

Kanaal 11

Alle mediatypes die wij voor u kunnen verzorgen.....Wij verzorgen standaard DVD Video, Flash, Windows Media, Podcasting, VODCasting, 3GPP Mobile, QuickTime en Live Streaming...

Wilt u uw publiek sneller, gemakkelijker en rendabeler bereiken? Heeft u de behoefte opvallende content via het internet, live of on-demand, te bieden in de vorm van audio, video of animatie?

Kanaal 11 is een betrouwbare keuze voor het verzorgen van streaming media aan wereldwijd publiek.

Internet streaming is Ć©Ć©n van de beste manieren om met een wereldwijd publiek te communiceren. Het heeft meer bereik, snelheid en kracht dan tv en radio tezamen.

Bij Kanaal 11 is het de bedoeling het altijd eenvoudig te houden. Wij geloven dat zaken door mensen voor mensen worden gedaan. Technologie wordt vaak gebruikt als een excuus het menselijke aspect uit bijvoorbeeld een verkoop te halen. Wij geloven anders.

Kanaal 11 biedt u op maat gemaakte, van begin tot eind, streaming oplossingen waarbij wij de nieuwste technologieƫn gebruiken. Wij leveren video en audio internet streams van hoge kwaliteit, ideaal voor uw bedrijfspresentatie, productdemonstratie, evenementen en seminars.

Maar Kanaal 11 biedt niet alleen internet streaming media. Wij doen nog veel meer! U kunt ook bij ons terecht voor uw videoproductie op DVD. Zowel bedrijven als particulieren. Een bedrijfspresentatie, evenement, videoclip, productpresentatie, het kan allemaal!

De belangrijkste kwaliteiten van Kanaal 11 zijn het hoge gehalte van interactiviteit met uw bezoekers, de kwaliteit van de informatievoorziening, het infotainment gehalte en natuurlijk de kwaliteitsproducten die Kanaal 11 levert.

Kanaal 11 is flexibel en dynamisch waardoor we een uitzondering op de regel ook kunnen aanpakken zodat we op mediagebied een totaalpakket aan informatieservice kunnen bieden.

Wilt u een vrijblijvende offerte? Klik dan hier om deze aan te vragen. klik hier om een offerte aan te vragen

Wilt u meer informatie?
Neem dan contact met ons op! Onze contactgegevens staan hier.

contact   |   copyright   |   klanten   |   reclamebureau's   |   onderwijs instellingen   |   bedrijven   |   horeca   |   artiesten & recordlabels XML RSS FEEDXML FEED