Kanaal 11
Home   |    Kanaal11    |     Productie     |     Broadcast     |     Contact

Creatieve en Professionele Videoproducties voor Internet en DVD
Bedrijven Horeca
Uw bedrijfsfilm of opname van uw congres professioneel gemaakt in uw huisstijl op DVD en op uw website. Uw horecaonderneming aantrekkelijk gepresenteerd inclusief sfeerimpressie.
Voor uw website en op DVD.
Artiesten en Recordlabels AV Faciliteiten
Concertregistraties en video- clips voor onafhankelijke muzikanten, recordlabels en artiestenmanagement. Maak gebruik van onze professionele cameracrew en excellente audio- en videoproductiefaciliteiten.
On-demand Streaming Live Internet Streaming
Het gemak van streaming op aanvraag waarmee audio- en videocontent wordt getoond wanneer de kijker dat wenst. Gebruik de kracht van internet als vervanging van traditionele en dure televisie-uitzendingen.
Geïnteresseerd? Bel ons of vraag hier uw online offerte aan!
    
 

Scholen

Alle mediatypes die wij voor u kunnen verzorgen.....Wij verzorgen standaard DVD Video, Flash, Windows Media, Podcasting, VODCasting, 3GPP Mobile, QuickTime en Live Streaming...

Wilt u als onderwijsinstelling lesmateriaal op DVD of wilt u een videorondleiding van uw school? Dan bent u bij Kanaal 11 aan het juiste adres!

Lesmateriaal op DVD
Wij hebben ruime ervaring met het maken van videolesmateriaal. Inmiddels hebben wij honderden filmpjes gemaakt als lesmateriaal voor het VMBO. Hiervoor werkten wij samen met leerkrachten en professionals in het veld, die de onderwerpen stap voor stap op een heldere en duidelijke manier lieten zien. Iedere video werd vervolgens ingesproken door een professionele voice-over.

Maar lesmateriaal hoeft natuurlijk niet alleen op DVD. Het kan bijvoorbeeld ook op uw intranet worden getoond via Streaming Media technieken. Zo kan de leerling op elk gewenst moment het materiaal bekijken. Kanaal 11 kan u daarbij ook helpen, door gebruik te maken van onze zeer geavanceerde Streaming Media servers.

Videorondleiding
Iedere onderwijsinstelling heeft jaarlijks te maken met open dagen voor het werven van nieuwe leerlingen. Hoe leuk is het niet als uw potentiĆ«le nieuwe leerlingen (en hun ouders) al van te voren uw school virtueel kunnen bekijken op uw website? De videorondleiding geeft uw website extra cachet en geĆÆnteresseerden krijgen vooraf al een goede indruk van uw school. En laten we eerlijk zijn... de jongeren van nu zijn opgegroeid in een digitaal tijdperk, dus richting hen is het ook nog eens heel hip om een video op uw website te hebben.

Hebt u zelf niet de mogelijkheid om de video op uw website te plaatsen? Ook hiervoor is het mogelijk om deze via de Streaming Media servers van Kanaal 11 op uw website te vertonen!

Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u een vrijblijvende offerte? Klik dan hier om deze aan te vragen. klik hier om een offerte aan te vragen
contact   |   copyright   |   klanten   |   reclamebureau's   |   onderwijs instellingen   |   bedrijven   |   horeca   |   artiesten & recordlabels XML RSS FEEDXML FEED